Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50
Uit voorraad leverbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50

Borstkolfapparaat (2 fasen & pluskaart) Nr. 50220

Prijs
€ 2,50
per dag
Binnen 1 werkdag geleverd Binnen 1 werkdag geleverd Binnen 1 werkdag geleverd
Voor advies op maat bezoek een van onze winkels
Borstkolfapparaat (2 fasen & pluskaart)
Nr. 50220
€ 2,50
per dag
Er is geen maximum huurperiode. Let op: bij langer huren kan kopen voordeliger zijn
Je ontvangt elke vier weken een factuur
Omschrijving
De Medela Symphony Plus* is een borstkolf die wordt gebruikt om moeders te helpen met borstvoeding. De borstkolf is gemaakt na vele jaren van onderzoek, en is speciaal ontwikkeld om moeders te helpen genoeg melk af te kolven voor hun baby. De kolf biedt uitstekende comfort en werkt zeer efficiënt, waardoor het ideaal is voor regelmatig en langdurig gebruik. De borstkolf is ontworpen voor ziekenhuizen, maar deze betrouwbare kolf is ook geschikt voor thuisgebruik.    
Baby’s gebruiken van nature verschillende zuigpatronen om zoveel mogelijk melk te krijgen. Deze ontdekking heeft geleid tot de ontwikkeling van de twee unieke kolffuncties van de Symphony Plus:  
  • Het INITIATE-programma bootst het onregelmatige, stimulerende ritme van een pasgeboren baby na tijdens de eerste dagen van de borstvoeding. Dit helpt bij het op gang brengen van de melkproductie.  
  • Het MAINTAIN-programma bootst het zuigen van een gezonde baby na, nadat de melkproductie is gestart: in het begin van de voeding snel zuigen om de melkstroom te starten (stimulatiefase), en daarna rustiger zuigen wanneer de melk stroomt (afkolffase).  
Wat zijn de voordelen van Medela Symphony Plus? 
  • Als je problemen hebt met borstvoeding geven en moet kolven, of als je tijdelijk gescheiden bent van je baby, is deze borstkolf altijd een goede keuze. Je kunt je melkproductie behouden als gelijk borstvoeding geven niet mogelijk is.  
  • Uit onderzoek blijkt dat het INITIATE-programma in de eerste dagen van borstvoeding meer melk produceert dan standaard afkolfprogramma's. Dubbel afkolven met INITIATE en MAINTAIN kan tot 50% meer melk opleveren in de eerste twee weken na de geboorte van je kind.  Dankzij de speciale combinatie van programma's, kun je met de Symphony Plus in minder tijd meer melk voor je baby kolven. 
  • De borstkolf is comfortabel in gebruik; kies een borstschild dat bij jouw maat past, en stel het vacuüm in op het niveau waarbij jij je het meest op je gemak voelt. De Symphony Plus is makkelijk te gebruiken en stil in werking.  
  • Het is extra belangrijk voor een pasgeboren baby om zoveel mogelijk voedingsstoffen te krijgen; het kolven met de Medela Symphony Plus zorgt ervoor dat jouw melk meer voedingswaarde krijgt.  
  • De Medela Symphony Plus vermindert symptomen van stuwing en ondersteunt herstel bij mastitis**. 
  • De borstkolf brengt platte of ingetrokken tepels omhoog.
  • De kolf is zeer zacht voor het gevoelige weefsel van de borst.
Kortom; de Medela Symphony Plus is een zeer efficiënt en betrouwbaar hulpmiddel bij het kolven van melk voor jouw pasgeboren kind.  

Let op: de Medela enkele afkolfset (enkel afkolven) of Medela dubbele afkolfset (dubbel afkolven) ten behoeve van de Medela Symphony Plus dient bijbesteld te worden. 

*Het geleverde product kan afwijken van de getoonde afbeelding. 

**Mastitis is een ontsteking van de borst die gepaard kan gaan met een infectie. Mastitis treedt in de meeste gevallen op tijdens de eerste zes weken na de bevalling, maar kan ook op een ander moment tijdens de lactatieperiode ontstaan. Mastitis kan onder ander worden veroorzaakt door het onvolledig legen van de borst, stagnatie van de melk en ontstekingen. Verstopte melkkanalen en gezwollen borsten kunnen ook mastitis tot gevolg hebben als deze aandoeningen niet naar behoren worden behandeld.  

Specificaties
Productgroep Huur borstkolven
Web Sort Order 0
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
Benieuwd naar de voorraad van dit product?
Bekijk de winkelvoorraad
Winkelvoorraad
Laden
Laden